#maradjotthon
Változatlanul értetek dolgozunk! Rendelj online ingyenes szállítással!

Loka LK07 Éjjeliszekrény

20 490 Ft‎

19 466 Ft‎

-5%

5902928159509
  • 20 - 30 munkanap
  • az emeletre szállítás grátisz
Hagyd meg a számod

További info

Méretek:

  • magasság: 50 cm,
  • szélesség: 41 cm,
  • mélység: 42 cm.

Szín: válasszon a rendelkezésre álló attribútumok.

Szerkezet:

  • laminált forgácslap,
  • műanyag élzárás.


Garancia:
24 hónap

Szélesség (cm)50
Magasság (cm)41
Mélység (cm)42

Kedvezmény a hírlevélre 3% (3 hónapig érvényes)

A hírlevélre való feliratkozással garanciát kapsz, hogy nem maradsz le az aktuális promóciókról és a legújabb inspirációkról, a lenyűgöző belső terekről. A hírlevél ajándék részünkről számodra. Iratkozz fel még ma, és az első ajándék tőlünk egy kedvezmény kód lesz, aminek köszönhetően első megrendelésedből 3% kedvezményt kapsz. Készen állsz sok meglepetésre?

További vásárlások esetén 5% kedvezmény

Jó okokat keresünk, hogy ismét ellátogass hozzánk. Az egyikük egy 5% -os kedvezményt kap a legközelebbi vásárlásért a Mirjan24-en. Mi és sok kedvezmény, várunk téged - minden nap, bármikor.

10% kedvezmény a személyes átvételnél

Szeretjük látogatókat és szeretünk láthatóak lenni ügyfeleink számára. Ha úgy döntesz, hogy személyesen veszed át megrendelését, akkor 10% kedvezményt adunk vásárlásaidra. Ha szeretnéd ezt a kedvezményt, akkor az online megrendeléskor válasszad ki a személyes átvétel opciót.Találkozzunk 2045 Torokbalint, Raktarvarosi ut. 1 (depo)

Közvetlen gyártó 27 éve

A kilencvenes években a Lengyel bútorok története ismételten elkezdődött. És mi - Mirjan24, folyamatosan jelen voltunk, bútorokat hoztunk létre az ügyfelek preferenciáival összhangban. Ha házad vagy lakásod, a Mirjan24-gyel bútorozod, akkor 27 évnyi tapasztalatot és elkötelezettséget választasz - egyenesen a lengyel gyártótól.

Vélemények

Írd meg véleményed

Bútorok ebből a kollekcióból:

30 más termékek ugyanabban a kategóriában: